20 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Livestream Nederland – Rusland | VNL 2021

Nederland - Rusland livestream Volleybal Nations League

Nederland - Rusland livestream Volleybal Nations League

Volleybal livestream Nederland – Rusland

Om 12.00 uur kan je hier via een gratis volleybal livestream kijken naar Nederland – Rusland in de VNL 2021 (Volleybal Nations League) in Rimini.

Nederland speelde tot dusverre twee wedstrijden op het toernooi in Italië. Van België werd met 3-0 gewonnen, maar gisteren tegen Duitsland liep Nederland in een spannende strijd tegen een 2-3 nederlaag aan. Vandaag wacht het nog ongeslagen Rusland. Het beloofd een lastige wedstrijd te worden tegen de Russinnen, maar wie weet kan Nederland stunten en de wedstrijd winnen.

KLIK HIER en KIJK GRATIS

Deel het ook met je volleybalvrienden!

De volleybalsters zijn dinsdag meer dan uitstekend begonnen aan het toernooi door België met 3-0 te verslaan. Vanmorgen is Duitsland de volgende tegenstander. De Duitse dames verloren dinsdag met 3-0 van Rusland. Wat zou het lekker zijn als de ploeg van bondscoach Avital Selinger de goede lijn vandaag kan doortrekken met een overwinning op onze oosterburen.  Wie zijn er tijdens de Volleybal Nations League in het Italiaanse Rimini allemaal de tegenstander van de Nederlandse volleybalsters. Het complete speelschema kan je nu hier downloaden.

Nederland – Rusland op tv en livestream

De wedstrijd Nederland – Rusland in de Volleybal Nations League zal ook live worden uitgezonden door Ziggo Sport. Zij zenden niet alleen het toernooi van de dames uit maar ook van de mannen. Heb je geen abonnement op dit kanaal dan kan je proberen om via een gratis livestream naar de wedstrijden van de volleybalsters te kijken.

Ook via een gratis livestream kan je vandaag naar de wedstrijd kijken. De Volleybal Nations League wedstrijd Nederland – Rusland is om 12.00 uur te zien via livestream 1 en livestream 2. Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet online uit. Toch zetten we op onze sport livestream pagina linkjes klaar van andere websites die de wedstrijden online uitzenden. De streams zijn vaak van een hele goede kwaliteit.

Bekende stream websites zoals LIVE TV en Hesgoal zenden vaak online sport gratis uit. Ook dit toernooi is via diverse kanalen live te zien. De wedstrijden zijn ook te zien via volleyballworld.tv waar je tegen betaling alle wedstrijden live kan kijken.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites