Milaan - Turijn en Nokere - Koerse kijken via een live stream
Milaan - Turijn en Nokere - Koerse kijken via een live stream

Milaan – Turijn en Nokere – Koerse kijken via een live stream

Kijk het wielrennen vanmiddag via een live stream

Vanmiddag kan je online ook weer naar het wielrennen kijken. Hier kan je Milaan – Turijn en Nokere – Koerse kijken via een live stream.

Tip: Kijk hier vanmiddag live naar het wielrennen

Op 1 dag twee fantastische wedstrijden die beiden gewoon op de televisie te zien zijn maar ook online. Milaan – Turijn en Nokere – koerse zijn twee voorjaarsklassiekers waarbij vooral de sprinters kans hebben op de overwinning. Vooral Milaan – Turijn is interessant omdat we daar ook renners in actie gaan zien komen die zaterdag Milaan – San Remo willen winnen.

Wedstrijden op de televisie

Het wielrennen is vanmiddag ook live te zien op de televisie. Eurosport zend Milaan – Turijn uit en Nokere – Koerse is te zien via Sporza op Één. De uitzending van Sporza begint overigens al om 12.00 uur want ook de vrouwen komen in actie. Later op de middag is de koers van de mannen te zien.

Milaan – Turijn is vanmiddag live te zien via sportzender Eurosport. Daar begint de uitzending om 14.30 uur. Heb je geen Eurosport dan kan je via bovenstaande link wellicht een livestream vinden.

Sport in Nederland zend zelf beide koersen niet uit. Op onze Watch live pagina vind je alleen linkjes naar websites die beide koersen live uitzenden. We kunnen geen garantie afgeven dat deze streams ook zullen werken.