Live stream Manchester United - Manchester City

Live stream Manchester derby Manchester United – Manchester City

Vanmiddag om 13.30 uur vind de Manchester derby plaats. Kijk via deze link nu online via een live stream Manchester United – Manchester City.

Het beloofd vanmiddag een ontzettende leuke pot voetbal te gaan worden op Old Trafford. Want een derby haalt bij spelers vaak bijzondere krachten boven water. City heeft natuurlijk topschutter Erling Haaland, maar het United van trainer Erik ten Hag heeft de beschikking over Wout Weghorst.

United sprokkelde na een moeizame start in de competitie al 35 punten bij elkaar en staat daarmee vierde in de Premier League. City staat met 39 punten op een tweede plaats. Als Manchester United deze derby weet te winnen dan haakt het aan bij Manchester City in de Premier League.

Kijk Manchester derby online

De wedstrijd zal vanmiddag live te zien zijn via streamingdienst Viaplay. Als je geen abonnement hebt op dit sportkanaal dan zijn er ook mogelijkheden om online naar dit voetbalduel te kijken. Dan kan je eventueel proberen om via LIVE TV LIVESTREAM of via deze soccer livestream naar de wedstrijd te gaan kijken.

Omdat Sport in Nederland zelf geen rechten heeft om de Manchester derby live uit te mogen zenden kunnen we niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken. Werken de streams niet dan kan je het beste proberen om naar de website van Viaplay te surfen en een abonnement af te sluiten. Dan hoef je dit voetbalduel niet te missen.

Voetbal kijken in Nederland

  • ESPN Compleet bij ZiggoEredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.