Live stream Kroatië - Marokko

Kroatië – Marokko kijk je hier via een live stream

Vanmiddag om 16.00 uur is er weer WK voetbal. Hier kan je via een live stream kijken naar Kroatië – Marokko.

De wedstrijd van vanmiddag gaat om een bronzen plak. De teleurstelling bij beide landen zal groot zijn na de uitschakeling in de halve finale, maar er valt vanmiddag nog wel wat te verdienen.

De wedstrijd is vanmiddag live te zien op de NOS via NPO 1. Om 15.15 uur begint vanuit de studio in Hilversum de voorbeschouwing op de wedstrijd.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.