18 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Livestream kort geding FC Utrecht vs KNVB

Livestream kort geding FC Utrecht vs KNVB

Livestream kort geding FC Utrecht vs KNVB

Livestream kort geding FC Utrecht vs KNVB

Vanmiddag om  14.00 uur start het kort geding wat FC Utrecht heeft aangespannen tegen voetbalbond KNVB wegens het verplaatsen van de play-off wedstrijd tegen Feyenoord van zaterdag naar zondag.

Het kort geding kan je vanaf 14.00 uur HIER kijken via deze LIVESTREAM.

Omdat zaterdagavond het Eurovisie Songfestival plaats vind in Rotterdam heeft burgermeester Aboutaleb de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht verboden. De KNVB heeft besloten om het duel nu te verplaatsen naar zondagmiddag om 12.15 uur. Volgens FC Utrecht is dit tegen de regelgeving van de voetbalbond in. FC Utrecht heeft wel te kennen gegeven dat als zij het kortgeding niet winnen ze gewoon zondag naar de Kuip zullen afreizen om de wedstrijd te spelen.

Reglement play-offs

1. Indien een door het bestuur betaald voetbal vastgestelde play-offwedstrijd voor een Europees ticket van overheidswege wordt verboden, is het de betaal voetbalorganisatie in kwestie toegestaan de desbetreffende wedstrijd op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip op neutraal terrein te spelen.

2. De verantwoordelijke burgemeester heeft de bevoegdheid nadere en/of beperkende voorwaarden te stellen aan de veiligheidsorganisatie.

3. Indien het niet mogelijk blijkt de desbetreffende wedstrijd met inachtneming van het bepaalde in dit artikel op neutraal terrein te doen spelen, dan wordt de desbetreffende thuisspelende deelnemer geacht de desbetreffende ronde te hebben verloren.

Een play-off duel nu live kijken? KLIK HIER en kijk gratis voetbal via onze Eredivisie voetbal livestream pagina.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites