Kiki Bertens speelt zaterdagmiddag om 12.00 uur in de halve finale van het tennistoernooi in Rome tegen Johanna Konta. Via de livestream kan je live naar de partij kijken.

Kiki Bertens is bezig met een geweldig gravelseizoen. In Stuttgart haalde ze de halve finale en in Madrid won ze. De Britse Johanna Konta is de nummer 42 van de wereld en Bertens de virtuele nummer drie.

Kan Bertens haar goede lijn doortrekken en de finale in Rome bereiken? Via onderstaande link kan je naar de livestream tennis pagina. Hier kan je de partijen van Kiki Bertens bekijken maar ook andere tennis wedstrijden.

Via Balletuin is het mogelijk om gratis via de livestream naar tennis te kijken. Ook via Tennis TV en Playlivestream is het mogelijk om gratis naar tennis te kijken.

Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja Directa, Unibet en BWin kan je live naar sport kijken.