Livestream Kiki Bertens – Ekatarina Alexandrova

Livestream Kiki Bertens – Ekatarina Alexandrova

Zaterdagmiddag rond de klok van 13.30 uur kijk je hier live via de livestream naar de WTA halve finale partij Kiki Bertens – Ekatarina Alexandrova.

Livestreams

Livestream 1 KLIK HIER

Livestream 2 KLIK HIER

Livestream 3 KLIK HIER

Via de gratis online livestream is de partij tussen Bertens en Alexandrova live te zien. De livestreams zijn vaak van zeer goede kwaliteit. Klik op onderstaande link om de partij live te kijken.

Titelverdedigster

Bertens verdedigd in het Russische Sint-Petersburg een hoop punten want vorig jaar schreef ze het hardcourt toernooi op haar naam.

De Russische Alexandrova is de nummer 28 van de wereldranglijst. Bertens is de nummer zeven en is als tweede geplaatst. Kan Bertens doorstoten naar de finale?

Meer livestreams

Tennis kijken kan tegenwoordig ook online vaak gratis. Zo kan je via LIVE TV de gewenste tennispartij die je wilt kijken opzoeken en aanklikken. De gratis livestreams zijn rond een half uur voor de partij te vinden. Maar ook via Playlivestream kan je dagelijks gratis tennis kijken.

Maar ook via Jokerslivestream zit je goed wat betreft gratis tennis livestreams. Ook online via Stream2watch kan je live naar tennis partijen kijken.

Via Balletuin kan je ook live en gratis via de livestream ATP en WTA tennis kijken. Tot slot kan je via Tennis TV ook nog eens online tennis kijken.

Geef een reactie