19 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Livestream Gran Premio Miguel Indurain 2021

Livestream Gran Premio Miguel Indurain 2021 (Foto PxHere)

Livestream Gran Premio Miguel Indurain 2021 (Foto PxHere)

Live GP Indurain 2021 online kijken

Kijk hier zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur via de Livestream naar de Gran Premio Miguel Indurain 2021. De koers is alleen online en niet op televisie te zien.

GP Indurain 2021 livestream KLIK HIER

Bij de GP Indurain 2021 behoort de Groninger Bauke Mollema vandaag tot een van de favorieten. Maar ook Alejandro Valverde, Ion Izagirre, Alex Aranburu, Javier Romo, Guillaume Martin, Pello Bilbao, Pierre Latour, Valerio Conti, Luis Léon Sánchez worden gezien als favorieten voor de eindzege van deze eendagskoers.

TV en livestream

De koers word zaterdagmiddag niet live uitgezonden op de televisie. Wel via de Eurosportplayer of via bovenstaande livestream kan je live naar de GP Indurain kijken. Sport in Nederland zend de koers zelf niet live uit, maar we delen altijd handige linkjes van andere websites zodat je niks hoeft te missen.

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites