Live stream Glory 82 19 november Bonn

Kijk Glory 82 op 19 november via een live stream

Kijk vanavond ook online weer kickboksen. Open de Videoland live stream en kijk op 19 november Glory 82 vanuit het Duitse Bonn.

GLORY 82 trapt af met de Prelims, live om 13:00 ET / 19:00 CET op YouTube en Facebook.

GLORY 82 wordt live gestreamd op Videoland in Nederland om 20:00uur.

Vind meer gratis streams verder naar beneden op deze pagina

Plazibat en Catinas

Het gaat een zeer interessant kickboks avondje worden. Want aan het einde van de avond gaan we een kraker van jewelste zien tussen Plazibat en Catinas. Iedere kickboks liefhebber zal vanavond er klaar voor zitten om naar dit prachtige gevecht te kunnen gaan kijken.

Antonio Plazibat en Raul Catinas voeren een woordenstrijd voordat ze elkaar ontmoeten in de ring tijdens het main-event van GLORY 82 op 19 november.

Raul Catinas: “Ik ben Tarik niet, ik ben Benny niet, ik ben Raul Catinas. Ik ben niet bang voor jou. Je moet me vermoorden om dit gevecht te winnen”.

Programma en live stream Glory 82

Via Videoland kan je doormiddel van een abonnement vanavond naar al deze onderstaande kickboks partijen kijken. Maar wellicht zijn er nog een aantal mogelijkheden. Check vanaf 19.00 uur vanavond hier ook LIVESTREAM 1, LIVESTREAM 2 en LIVESTREAM 3.

Preliminary card (vanaf 19.00 uur)

 • Imad Hadar vs. Brice Kombou
 • Denis Wosik vs. Hicham Chaaboute
 • Ahmad Chikh Mousa vs. Mohamed el Hammouti

Main card (vanaf 20.00 uur)

 • Main fight: Antonio Plazibat vs. Raul Catinas
  Alim Nabiyev vs. Endy Semeleer
  Joilton Lutterbach vs.Mark Trijsburg
  Itay Gershon vs. Cihad Akipa
  Jahfarr Wilnis vs. Michal Blawdziewicz
  Serkan Ozcaglayan vs. Juri de Sousa

Sport in Nederland zend dit evenement zelf niet live uit. Wij proberen doormiddel van het delen van linkjes er voor te zorgen dat er een mogelijkheid bestaat om online gratis te kijken. Omdat we zelf niet streamen kunnen we dus niet garanderen dat bovenstaande livestreams ook daadwerkelijk zullen werken.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl