Max Verstappen

Kijk nu hier live Formule 1 via een live stream

Waar kan ik vanmiddag live Max Verstappen kijken? Open nu KLIK HIER de stream en kijk via een live stream Formule 1.

Vanmiddag staat er weer een F1 Grand Prix op het programma die je ook zeker weten online kunt kijken. Omdat Sport in Nederland zelf geen rechten heeft om een race live uit te zenden hebben we op deze pagina een handig overzicht voor je gemaakt waar je dit weekend gratis de race kunt kijken. Vind hier onder je werkende stream en kijk via een live stream Formule 1.

Kijk hier Formule 1 gratis via een live stream

De race van vanmiddag is natuurlijk live te zien op Viaplay, maar ook zonder een abonnement is het heel erg simpel om via een externe partij live de race van Max Verstappen te kijken. Check nu de volgende streams en kijk direct live.

100% de beste streams

Open bovenstaande pagina en vind een aantal zeer handige streams. Ook via onderstaande linkjes is het mogelijk nu live F1 te kijken.

Hesgoal.com

Via Hesgoal kan je vrijwel elke vrije training, kwalificatie en race online kijken. Maar hier hebben ze wel een uitgebreid pakket want zowel de Engelse als Nederlandse zenders kan je openen. Ook zenden zij Formule 2 en Formule 3 uit.

Hesgoal.TV

Het broertje van Hesgoal.com zend ook alles live uit. Mocht bovenstaande website niet bereikbaar zijn dan heb je met Hesgoal.TV een goed alternatief om een gratis Formule 1 livestream te openen.

Stream 2 watch

Ook via Stream 2 Watch vind je handige streams. Ook in dit pakket kan je F2 en F3 kijken. Maar ook andere autosport livestreams kan je via deze partij vinden.

LIVE TV

LIVE TV zend ook alles online uit, maar over het algemeen komt er wel veel reclame/banners naar voren. Het is een alternatief om te gebruiken, maar wij raden het je niet aan.

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Geef een reactie