Livestream Feyenoord - FC Utrecht

Livestream Feyenoord – FC Utrecht

Feyenoord – FC Utrecht livestream

Vanmiddag om 14.30 uur kun je via de gratis livestream Feyenoord – FC Utrecht kijken. De live stream van dit eredivisie duel vind je bij ons op de website.

Feyenoord is onder trainer Dick Advocaat al meer dan een jaar ongeslagen in de eredivisie. Op dit moment staan de Rotterdammers op de derde plaats met 21 punten uit negen duels.

FC Utrecht staat met 10 punten uit 8 wedstrijden op een negende plaats. Utrecht speelt bij vlagen leuk en goed aanvallend voetbal, maar heeft het lastig met het benutten van de kansen.

Livestream

Via diverse websites is het tegenwoordig om online voetbal te kijken. Via Gratis Sport Kijken vind je vaak handige linkjes naar voetbalwedstrijden in de eredivisie, keuken kampioen divisie, toto KNVB beker en het Nederlands elftal. Maar er zijn nog veel meer websites die de wedstrijd live en gratis uitzenden.

Meer livestreams

Zo vind je onder meer via LIVE TVHesgoal en 365LIVE hele handige linkjes voor live voetbal. Natuurlijk kun je het beste een abonnement nemen op Fox Sports om de wedstrijden live op de televisie te kijken, maar als je geen budget daar voor hebt dan is het natuurlijk ook handig om online lekker voetbal te kijken.

Omdat livestreaming natuurlijk verboden is zenden wij via Sport in Nederland nooit sport live uit op onze website. Het kijken via een livestream is dan ook geheel op uw eigen risico. Maar om nog wat laatste tips te geven hier nog een handjevol handige voetbal livestreams. Via First Row SportsSportstreamings en LivesoccerTV kun je ook online voetbal uit de eredivisie en keukenkampioen divisie kijken. En dan hebben we ook nog Streamhunter en CricFree voor de gratis voetbal livestreams.

 

Laat een antwoord achter