19 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Livestream FC Bayern – PSG | Porto – Chelsea | UCL

Livestream FC Bayern - PSG Porto - Chelsea - Champions League

Livestream FC Bayern - PSG Porto - Chelsea - Champions League

Champions League livestream

Powered by WP Bannerize

Woensdagavond kijk je via de livestream hier gratis naar FC Bayern – PSG en Porto – Chelsea in de kwartfinale van de UCL (Champions League)

Champions League LIVESTREAM klik hier 

De wedstrijden in de kwartfinale van de UEFA Champions League worden ook live uitgezonden via SBS 6. Daar is vanavond de kraker tussen FC Bayern en PSG te zien.  De wedstrijd tussen FC Porto en Chelsea is alleen te zien via bovenstaande livestream en als je een abonnement hebt bij Ziggo Sport.

Meer gratis livestreams

Via Sport in Nederland kan je handige linkjes vinden om live en gratis voetbal te kijken. Sport in Nederland zend de wedstrijden in de Eredivisie zelf niet live uit, maar we delen graag hele handige linkjes waardoor je de wedstrijden via zowel de televisie als de radio kunt volgen. Ook kun je handige voetbal livestream linkjes vinden via Eredivisie Livestream 1 en Eredivisie Livestream 2.

Voetbal is ook vaak gratis online te kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites