Livestream FC Barcelona – Atletico Madrid

Kijk hier live FC Barcelona – Atletico Madrid

Kijk hier vanmiddag om 16.15 uur via de livestream naar de kraker FC Barcelona – Atletico Madrid. De La Liga voetbal stream werkt en is gratis voor iedereen.

Open hier de livestream pagina en kijk gratis FC Barcelona – Atletico Madrid

Ontknoping

De ontknoping in de Spaanse competitie is zinderend te noemen. Atletico Madrid, Real Madrid en FC Barcelona zullen de komende weken gaan uitmaken wie de titel zal gaan pakken. Atletico staat op dit moment met 76 punten uit 34 duels bovenaan. Real Madrid en FC Barcelona volgen Atletico op de voet met 74 punten.

FC Barcelona zal het vanmiddag in Camp Nou moeten doen zonder hoofdtrainer Ronald Koeman die nog een wedstrijd geschorst is. Frenkie de Jong zal in de basis starten. Bij Atletico Madrid speelt sinds dit seizoen Luis Suarez. De Uruguayaan die van Koeman bij Barcelona moest vertrekken zal vanmiddag azen op revanche. Genoeg ingrediënten voor een heerlijk middag topvoetbal.

TV en livestream

De wedstrijd FC Barcelona – Atletico Madrid word zaterdagmiddag live uitgezonden via Ziggo Sport. Mocht je nou geen abonnement hebben dan is het mogelijk om via Sport in Nederland een gratis livestream te vinden. Via onze website keken vorige maand ook duizenden mensen naar de El Clasico Real Madrid – FC Barcelona. Ziggo Sport begint zaterdagmiddag om 16.10 uur met de live uitzending.

Online topduels kijk je ook via Hesgoal of 365LIVE. Maar ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFree, MamaHD, Streamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

[wp_bannerize group=”Wedden op Feyenoord” categories=”45,49,77,84,34,64″]

 

Geef een reactie

/