Live stream Formule 1 Grand Prix Saudi-Arabië
Live stream Formule 1 Grand Prix Saudi-Arabië

Live stream Formule 1 Grand Prix Saudi-Arabië

Kijk de Formule 1 Grand Prix van Saudi-Arabië via een live stream

Kijk dit weekend online en gratis Formule 1. Vind hier tips en kijk via een live stream naar de Formule 1 Grand Prix Saudi-Arabië.

De eerste race van het seizoen in Bahrein werd gewonnen door Max Verstappen (Red Bull Racing). De Nederlander is daarmee de leider in het wereldkampioenschap. Charles Leclerc (Ferrari) die vorig jaar nog als tweede eindigde in het WK viel in Bahrein uit. Ook in Jeddah zijn de voortekenen voor de Monegask niet goed want hij incasseert een gridstraf van 10 plaatsen voor de race van zondag die om 18.00 uur zal beginnen.

Formule 1 live kijken

De Formule 1 is dit weekend zoals we ondertussen gewend zijn live te zien via streamingdienst Viaplay. Wil je dit weekend online gratis Formule 1 kijken dan kan je dat proberen via de Formule 1 livestream 1 en via de Formule 1 livestream 2.

Sport in Nederland zend dit weekend de Formule 1 niet live uit. Op onze website vind je alleen maar linkjes naar websites die mogelijk het racen live uitzenden. Omdat we zelf niks uitzenden kunnen we geen garantie geven of deze streams ook zullen werken.

Meer sportnieuws via Sport in Nederland

Opzoek naar nog meer sportnieuws via de website van Sport in Nederland? Onze website besteed aan allerlei sporten ontzettend veel aandacht. Van Eredivisie tot aan Keuken Kampioen Divisie voetbal, maar ook Formule 1DartsWielrennenTennisHandbal en vele andere sporten komen bij ons aan bod.

Liever online naar sport kijken? Check dan de voetbal livestream pagina of Watch Live. Ook kan je online Formule 1 kijken.