Kijk de Formule 1 Grand Prix van Bahrein via een live stream
Kijk de Formule 1 Grand Prix van Bahrein via een live stream

Kijk de Formule 1 Grand Prix van Bahrein via een live stream

Om 16.00 uur is er weer live Formule 1 te zien via een livestream. Kijk de Formule 1 Grand Prix van Bahrein via een live stream. Vind verder naar beneden op deze pagina livestream linkjes.

Max Verstappen mag vanmiddag op het Bahrein International Circuit starten vanaf pole positon. Zaterdagmiddag klokte de Limburger van Red Bull Racing de snelste tijd tijdens de kwalificatie. Vanmiddag start hij vooraan met naast hem teamgenoot Sergio Pérez. Nyck de Vries die uitkomt voor het team van AlphaTauri start achteraan vanaf P19.

Waar kan ik de Grand Prix van Bahrein kijken

Waar kan ik de Grand Prix van Bahrein kijken. De race is vanmiddag alleen maar live te zien via streamingdienst Viaplay. Om naar de race te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement. Mocht je dat niet hebben dan ben je aangewezen tot het wereldwijde web waar je een livestream zou kunnen nemen.

KLIK HIER en kijk nu LIVE naar de Grand Prix van Bahrein

Sport in Nederland heeft geen rechten om deze Formule 1 race in Bahrein uit te mogen zenden. Je kan wel proberen om via bovenstaande link een gratis Formule 1 livestream te vinden. Omdat we zelf niks uitzenden kunnen we geen garantie geven dat de betreffende streams ook zullen werken.