Livestream Ethias Waaslandcross 2021 (Foto Mapmyrunblog)

Kijk hier nu live naar de Ethias Waaslandcross

Zaterdagmiddag is het weer tijd voor veldrijden. Kijk via de cyclocross livestream de Ethias Waaslandcross 2021. Er staat een sterk deelnemersveld aan de start.

Bij zowel de mannen als de vrouwen zien we op de deelnemerslijsten geen Mathieu van der Poel en Lucinda Brand staan. De beide Nederlandse wereldkampioenen bereiden zich voor op het wegseizoen.

Startlijst vrouwen klik hier
Startlijst mannen klik hier

Livestream en tv uitzending

De Waaslandcross is de voorlaatste wedstrijd van dit cyclocross seizoen. Zondag is de laatste cross want dan staat de Internationale Sluitingsprijs Oostmalle op het programma. Via Eurosport en Sporza kun je zaterdagmiddag live naar de Waaslandcross van 2021 kijken. Zoals gebruikelijk starten de vrouwen om 13.40 uur en de mannen om 15.00 uur.

Heb je niet de beschikking over deze zenders dan is het mogelijk om online naar het veldrijden te kijken. Dit kan via veldrijden livestream 1veldrijden livestream 2 en veldrijden livestream 3. Hier vind je meerdere linkjes met goed werkende streams om online helemaal gratis naar het veldrijden te kijken.

Geef een reactie