Livestream Eredivisie Gratis


[wp_bannerize group=”Ajax” categories=”232,274,275,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]


Kijk hier gratis naar wedstrijden in het betaalde voetbal

Gratis voetbal online kijken via de livestream eredivisie gratis? Kijk alle wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV, FC Twente en AZ Alkmaar hier live online.
Het uitzenden van de wedstrijden in de eredivisie word niet gedaan door Sport in Nederland. Wij hebben geen rechten om de wedstrijden live en gratis uit te zenden. Toch zijn er wel andere websites die de duels live en gratis uitzenden en die handige linkjes van die websites vind je op deze pagina.

Livestreams eredivisie

Alle voetbalduels in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker worden door sportzender ESPN uitgezonden. Zijn hebben de rechten en zenden de duels uit op kanaal 1 tot en met kanaal 4. De samenvattingen van de eredivisie zijn overigens te zien bij de NOS op NPO1. De wedstrijden in de TOTO KNVB Beker worden grotendeels achter de decoder uit gezonden, maar vanaf de achtste finales zijn de meeste duels live te zien via de zender FOX.

De wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV en alle andere eredivisie clubs zijn vaak gratis te zien via via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFree, MamaHD, Streamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Geef een reactie