Livestream Dwars door Vlaanderen livestream (vrouwen)

Dwars door Vlaanderen vrouwenkoers live

Vanmiddag staat de voorjaarsklassieker Dwars door Vlaanderen op het programma. Kijk vanaf 12.25 uur via de livestream naar de koers voor de vrouwen.

Dwars door Vlaanderen livestream KLIK HIER

De vrouwen koers word vanmiddag live uitgezonden door sportzender Eurosport. Via de Eurosportplayer kan je vanaf 12.25 uur live naar de wedstrijd kijken. Ook via bovenstaande link (rode livestream) proberen we weer via andere website linkjes te vinden zodat je de koers gratis online kunt kijken. We kunnen niet garanderen dat Dwars door Vlaanderen gratis online te zien is omdat Sport in Nederland de wedstrijd zelf niet live uitzend.

Overige wielerstreams

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Geef een reactie

/