17 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Livestream derde etappe Giro d’Italia 2021

Etappe 3 Biella- Canale Giro d'Italia 2021

Etappe 3 Biella- Canale Giro d'Italia 2021

Kijk hier via een livestream naar de Giro d’Italia

Vandaag staan de eerste heuveltjes op het programma in de derde etappe van de Giro d’Italia van 2021. Kijk de etappe hier gratis via een livestream.

Open hier nu de Giro d’Italia livestream pagina

Etappe 3
Maandag 10 mei (Biella – Canale 190 km)

Start: 12.20 uur – Finish: 17.15 uur

De derde etappe lijkt op papier niet zo heel erg lastig, maar er doemen toch een aantal heuveltjes op. En die klimmetjes kunnen wel eens bepalend gaan worden wie deze etappe op zijn naam zal gaan schrijven. Lukt het de vluchters of aanvallers weg te blijven uit het peloton of gaan de sprinters uitmaken wie er na 190 kilometer in Canale als eerste over de streep zal gaan komen?

Etappe 3 Biella- Canale Giro d'Italia 2021
Etappe 3 Biella- Canale Giro d’Italia 2021

Wij denken dat de sterke sprinters en heuvelspecialisten met een sterk eindschot vanmiddag na de Guarene, een kort klimmetje van 12% wel in staat zouden moeten kunnen zijn om te kunnen overleven. De kanshebber van vandaag? Caleb Ewan, Peter Sagan, Diego Ulissi, Gianni Moscon of Giacomo Nizzolo?

De derde etappe in de Giro d’Italia is vanmiddag vanaf 12.15 uur ook live te zien via Eurosport en de Eurosportplayer. Wil je online kijken open dan bovenaan de pagina onze wielrennen livestream pagina. Het etappeschema en de tv gids kan je via de roze link openen. Zo hoef je dus helemaal niks te missen van de Giro d’Italia van 2021.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites