Livestream Cuba - Curaçao | Qatar 2022 qualifiers

Livestream Cuba - Curaçao | Qatar 2022 qualifiers

Live Cuba – Curaçao kijken

Powered by WP Bannerize

Zondagavond om 23.00 uur kijk je hier via de voetbal livestream gratis naar de WK-kwalificatie wedstrijd Cuba – Curaçao voor het WK voetbal in Qatar.

Nu live: Cuba – Curaçao livestream KLIK HIER

Curaçao is donderdag ontzettend goed begonnen aan het kwalificatie toernooi. De ploeg van bondscoach Guus Hiddink won met 5-0 van Saint Vincent and the Grenadines. De doelpunten werden gemaakt door Juninho Bacuna (2x), Anthony van den Hurk, Jarchinio Antonia en Elson Hooi. Cuba verloor het eerste duel met 1-0 van Guatemala.

Meer livestreams

Er zijn heel wat kanalen die gratis online voetbalwedstrijden uitzenden. Natuurlijk mag dit niet, maar ze doen het wel. Ook loop je de kans een virus in je telefoon of laptop te krijgen en dat is wat je natuurlijk absoluut niet zou moeten willen. Voor de clubs is het ook niet goed want jij kijkt het voetbal gratis online terwijl het beter is om bij het stadion een kaartje te kopen aan de kassa. Maar jij kiest voor die gratis streams en die kun je dan ook vinden in dit overzicht.

Handige streams kun je nu online ook vinden via Gratis Sport KijkenHet Sportnieuws en via deze gratis voetbal livestream pagina. Natuurlijk kan je het beste een abonnement nemen via ESPN. Via deze ESPN link kun je live naar alle wedstrijden kijken in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League en Bundesliga.

Zo kun je vaak online de topwedstrijden kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Geef reactie

Laat reactie achter