Livestream Bredene Koksijde Classic 2021

Live Bredene Koksijde Classic 2021

Vanmiddag kijk je via de gratis wieler livestream naar Bredene Koksijde Classic 2021. De koers is ook vanaf 15.30 uur live te zien via Eurosport en Sporza.

Check hier gratis werkende wieler livestreams

De semiklassieker start vrijdagmiddag om 12.30 uur in Bredene en na verwachting zal het peloton na een koers van 200 kilometer rond 17.30 uur finishen in Koksijde

Informatie en livestream

Download nu hier de deelnemerslijst van Bredene Koksijde Classis 2021. Meer informatie over de koers is te vinden op de website van de organisatie.

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *