Meteen naar de inhoud
Home » Livestream Brabantse Pijl 2021 (vrouwen koers)

Livestream Brabantse Pijl 2021 (vrouwen koers)

Brabantse Pijl 2021 livestream

Om 11.15 klinkt het startschot voor de Brabantse Pijl 2021 voor de vrouwen. De koers van de dames/vrouwen is hier live en gratis te zien via de livestream.

De Brabantse Pijl voor dames is 127,3 kilometer lang. De start is in Lennik en de finish in Overijse. Er staat dit jaar een sterk deelnemersveld aan de start (startlijst dames). De koers van de mannen is overigens later op de middag te zien (15.15 Sporza en Eurosport 1). Sport in Nederland zend de semiklassieker zelf niet live uit, maar we delen voor de duizenden bezoekers die we dagelijks krijgen gratis streams van andere websites.

Meer streams

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Geef een antwoord