Veldrijden live stream wereldbeker Benidorm

Wereldbeker veldrijden Benidorm live stream

Jongens wat enorm, we gaan naar Benidorm…Vanmiddag kijk je hier online via een gratis live stream weer wereldbeker veldrijden.

Vanmiddag is er weer een wereldbeker en die zal plaatsvinden in het Spaanse Benidorm. Geen winterse taferelen, maar een mooi uitgezet parcours voor een mooie strijd tussen onder meer Wout van Aert en Mathieu van der Poel.

Deze wereldbekerwedstrijd veldrijden zal vanmiddag ook live te zijn op de televisie via onder meer Eurosport. Wellicht is er ook een live stream te vinden via LIVE TV of Cyclingfans.com.

Ook via Telenet Play Sports en Proximus Pickx+ Sports 1 zijn beide wedstrijden vanaf 13.15 uur in zijn geheel live te zien. Ook online bij Eurosport.nl, Discovery+, GCN+ en de Belgische tv-zenders is de cross volledig live.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.