Kijk via een live stream Atlético Madrid - FC Barcelona

Kijk om 21.00 uur hier Atlético Madrid – FC Barcelona

Vanavond is er in La Liga een voetbaltopper. Hier kijk je via een live stream Atlético Madrid – FC Barcelona via een voetbalstream.

FC Barcelona is in La Liga de trotse koploper. Vanavond is in Madrid Atlético de tegenstander. De Madrilenen hebben geen super seizoen want de achterstand op koploper Barca is op dit moment al elf punten. Atleti zal gebrand zijn op een resultaat en daarom verwachten we ook een spannende wedstrijd. De wedstrijd zal vanavond live te zien zijn via Ziggo Sport en via deze gratis voetbal livestream.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Barcelona in de Primera División vond plaats op 6 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 19 keer wist de ploeg van Atlético Madrid te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Atlético Madrid. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.