Arsenal - Manchester United kijken via livestream

Kijk om 17.30 uur via een live stream Arsenal – Manchester United

Premier League voetbal kan je vanmiddag ook online kijken. Hier kan je Arsenal – Manchester United kijken via een livestream.

In de Engelse Premier League is Arsenal de trotse koploper, maar het Manchester United van trainer Erik ten Hag in goede vorm. Ondanks het puntverlies tegen Crystal Palace (1-1) afgelopen week is het vertrouwen in een goed resultaat in Londen groot. United heeft ook Wout Weghorst, en misschien kan hij als ijzerbreker het verschil wel gaan maken.

De wedstrijden in de Premier League worden sinds dit seizoen uitgezonden via streamingdienst Viaplay. Als je geen abonnement hebt op deze dienst dan is het niet mogelijk om naar de wedstrijd te kunnen kijken. Natuurlijk zijn er wel wat mogelijkheden online want er zijn nog websites die het voetbal live uitzenden.

Zo kan je onder meer via LIVE TV en LIVESCOCCER wellicht en voetbal livestream vinden.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.