Kijk hier via een live stream Argentinië - Kroatië

Gratis live stream Argentinië – Kroatië

Mis het WK voetbal niet en kijk online gratis naar het toernooi. Kijk hier via een live stream Argentinië – Kroatië. Vind een gratis WK voetbal livestream verder naar beneden bij dit bericht.

Messi vs Modric

Er zitten nog vier landen in het toernooi en met de wedstrijd tussen Argentinië en Kroatië mogen we opnieuw een spannende wedstrijd gaan verwachten. De Argentijnen stuurden in de kwartfinale het Nederlands elftal naar huis na strafschoppen en de Kroaten deden dat op dezelfde manier en knikkerden topfavoriet Brazilië uit het toernooi.

CLICK HERE Argentinië vs Kroatië LIVESTREAM

Argentinië heeft Lionel Messi en Kroatië heeft Luka Modric. Beiden zijn hoog waarschijnlijk bezig aan hun aller laatste kunstje op een mondiaal toernooi. Hoe dan ook zal één van beiden naar de finale gaan en de andere krijgt nog een troostfinale aangeboden. Argentinië zal tegen het stug en sterk verdedigende Kroatië echter alles uit de kast moeten halen om de finale te gaan bereiken. Een opgave die niet makkelijk zal zijn tegen de verliezend finalist van 2018.

  • Opstelling Argentinië (4-3-3): Martinez, Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico, De Paul, Fernandez, Mac Allister, Di Maria, Messi en Alvarez.
  • Opstelling Kroatië (4-3-3): Livakovic, Juranovic, Lovren, Gvardio, Sosa, Modric, Brozovic, Kovacic, Kramaric, Petkovic en Perisic.

De wedstrijd van vanavond zal worden gespeeld in het Lusail Iconic Stadium, De leiding is in handen van de Italiaan Daniele Orsato.

Kijk Argentinië tegen Kroatië via een live stream

De wedstrijd van vanavond om 20.00 uur tussen Argentinië en Kroatië is ook op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.04 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl