Kijk via een live stream Ajax - FC Twente

Kijk hier via een live stream Ajax – FC Twente

Kijk om 21.00 uur via deze live stream Ajax – FC Twente

Kijk hier via een live stream Ajax – FC Twente. Open de eredivisie voetbalstream nu hier en kijk de wedstrijd om 21.00 uur gratis. Vind meer streams verder naar beneden op deze pagina!

De wedstrijd tussen Ajax en FC Twente is op papier toch echt wel een kraker. Ajax staat tweede en FC Twente is de nummer vier uit de eredivisie. Natuurlijk zijn de Amsterdammers in de Johan Cruijff Arena vanavond de grote favoriet, maar over het algemeen heeft Ajax moeite met FC Twente.

De volgende wedstrijden zijn vanavond live te zien via ESPN

18.45 uur: SC Heerenveen – AZ (ESPN 1)
18.45 uur: FC Volendam – RKC Waalwijk (ESPN 2)
21.00 uur: Ajax – FC Twente (ESPN 1)
21.00 uur: Sparta Rotterdam – Excelsior (ESPN 2)

Ajax tegen FC Twente live op ESPN

De wedstrijd tussen deze twee teams is natuurlijk ook live te zien op de televisie. Sportzender ESPN zend de wedstrijd namelijk live uit via ESPN 1. Heb je een abonnement bij KPN of Ziggo dan kan je de wedstrijd gewoon op de televisie kijken want bij deze providers zit ESPN in het basispakket.

Als je geen abonnement hebt kan je ook online het voetbal kijken. Dat kan je onder meer doen via een Eredivisie voetbal livestream. Omdat Sport in Nederland zelf geen wedstrijden live uitzend kunnen we niet garanderen dat de betreffende voetbal streams ook werken.

Check nu ook onze Eredivisie voetbal livestream pagina voor meer live voetbal.

Gerelateerde artikelen