5 april 2020

Sport in Nederland

Het actuele sportnieuws van eigen bodem

Livestream Ajax – RKC Waalwijk

Livestream Ajax - RKC Waalwijk

Op deze stormachtige zondagmiddag staat om 14.30 uur de wedstrijd Ajax – RKC Waalwijk op het programma. Via de livestream is het duel live te zien.

Livestreams

Vanaf 14.30 uur is Ajax – RKC live te zien via één van onderstaande gratis livestreams. Klik op de link om live naar het duel te kunnen kijken.

Livestream 1

Livestream 2

Livestream 3

Ajax – RKC

Ajax is met 50 punten koploper in de eredivisie. Concurrent AZ ging zaterdagavond onderuit bij FC Twente (2-0) en de Amsterdammers kunnen het gat weer uitbreiden naar zes punten.

RKC Waalwijk lijkt zo langzamerhand begonnen te zijn aan haar afscheidstournee in de eredivisie. Met 12 punten staat de ploeg stijf onderaan en is het gat naar de veilige vijftiende plaats maar liefst 12 punten.

Meer gratis livestreams

Dit zijn de top 10 livestreams waar je gratis en over het algemeen altijd naar voetbal kan kijken. Dit kan via onder andere First Row Sports, Live Soccer TV, Stream to watch, From Hot en ATDHE.

Maar ook via LIVE TV kan je heel veel nationale en internationale voetbalwedstrijden kijken. De wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV kan je live zien via de betaalzender Fox Sports. Via hun kanalen; live 1, live 2, live 3 en live 4 kan je online een ticket kopen voor een duel.