Livestream ABN AMRO World Tennis Tournament 2022

Tennis livestream ABN Amro toernooi Rotterdam (Foto Pxhere)

ABN AMRO World Tennis Tournament LIVE

Van maandag 7 februari tot en met zondag 13 februari kijk je hier gratis via de livestream naar het ABN AMRO World Tennis Tournament 2022.

Tennis livestream CLICK HERE – Gratis Sport Kijken

Het tennistoernooi in Rotterdam kent bij de 48ste editie een enorm sterk deelnemersveld. Rafael Nadal moest met een blessure opgeven, maar Australian Open finalist Daniil Medvedev en halve finalist en Stefanos Tsitsipas doen wel mee in Rotterdam. Medvedev is op dit moment de nummer drie van de ATP wereldranglijst en Tsitsipas de nummer zes.

Lees ook: Kijk hier nu via de livestream Bertens vs Ostapenko

TV en livestream

Het ABN AMRO World Tennis Tournament word de komende week live uitgezonden door sportzender Ziggo Sport. Zij zenden alle partijen live uit. De halve finale en finale zijn komend weekend ook op het open net uitgezonden via de NOS. Heb je geen abonnement op Ziggo Sport en wil je toch de wedstrijden live zien dan hebben we in onderstaand overzicht handige streams voor je klaar staan waar live tennis uitgezonden word.

Als je de komende week online gratis tennis wilt kijken via een tennis livestream. Check dan nu hier de tennis livestream 1 of tennis livestream 2. Dan hoef je de komende week geen partij te missen van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *