Livestream Milaan -San Remo

Doorgaan-Milaan-Sanremo-in-2020-onzeker

Doorgaan-Milaan-Sanremo-in-2020-onzeker

MILAAN-SANREMO – Vandaag staat de eerste grote voorjaarsklassieker op het programma. In Italië staat Milaan-San Remo op het programma. De renners rijden 291 kilometer en starten om 10.10 uur. Waar kan je Milaan-San Remo live op tv zien of via de livestream?

Televisie

Jarenlang werd Milaan-San Remo ook live op tv en per livestream uitgezonden door het Vlaamse Sporza (VRT) en het Nederlandse NOS Studio Sport. Met ingang van 2017 is daar echter een einde aan gekomen. Het organisatiebureau RCS, dat onder meer Milaan-San Remo organiseert, maar ook veel andere grote koersen, zoals de Giro d’Italia, heeft begin 2017 een groot contract getekend met Eurosport.

Als gevolg daarvan zijn de meeste koersen van de RCS van 2017 tot en met 2020 in Nederland en België alleen maar live op tv te zien bij Eurosport. Eén van de uitzonderingen daarop is dus Milaan-San Remo, dat dankzij een subcontract in België ook live op tv te zien is bij de Vlaamse commerciële zender VTM.

Livestream

De Italiaanse klassieker Milaan-San Remo is in 2018 ook online te bekijken via een livestream. Aangezien Eurosport de exclusieve uitzendrechten voor Nederland heeft, is de enige officiële livestream in Nederland daarom te vinden op de Eurosport Player App.

Om die officiële livestream van Eurosport te gebruiken dient men een abonnement op deze app te hebben. Via de stream van de Eurosport Player kan men bijvoorbeeld op een smartphone of laptop naar Milaan-San Remo 2018 kijken. De livestream van Milaan-San Remo is bij Eurosport beschikbaar vanaf circa 14u30.

Overzicht livestreams

Hieronder vind je een link rechtstreeks naar één van de livestreams van Milaan- San Remo

Livestream Eurosport Player click here

Liveticker Milaan – San Remo

Meer sport live streams click here

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: