21 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Zwitserland – Nederland

Live stream Zwitserland - Nederland

Live stream Zwitserland - Nederland

Zwitserland – Nederland kijken via een gratis livestream

Kijk  vanavond Jong Oranje live. Hier kan je namelijk om 19.00 uur via een gratis live stream Zwitserland – Nederland kijken.

Vorige maand is het Jong Oranje van bondscoach Erwin van de Looi de kwalificatie voor het EK voetbal van 2023 begonnen met een 3-0 overwinning op Moldavië.  Vanavond is het nog ongeslagen Zwitserland (6 uit 2) de volgende tegenstander. Oranje kan vanavond dus aan de bak.

Wedstrijd live op ESPN

De wedstrijd Zwitserland – Nederland is  vanavond alleen maar live te zien via sportzender ESPN. Om de wedstrijd te kunnen kijken zal je wel een abonnement op dit kanaal moeten hebben anders word kijken lastig. Tenzij je gebruik maakt van een livestream want dan kan je voetbal online kijken. Check deze link van LIVE TV en kijk nu live Nederland – Jong Zwitserland.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites