Live stream Zilvermeercross 2022

Kijk de Zilvermeercross via een live stream

Kijk vrijdag 23 december het veldrijden online. Hier kan je namelijk via een gratis live stream naar de Zilvermeercross van 2022 kijken.

Bij de mannen belooft het sowieso een waar spektakel te gaan worden. Want wereldkampioen Tom Pidcock, Wout van Aert en Mathieu van der Poel staan aan de start. Deze cross wil je dus absoluut niet missen en live kijken.

De Exact Crossen, dus ook deze Zilvermeercross in Mol, zijn te zien op VTM. De uitzending start om 16.00 uur. De veldrit is ook te bekijken via de online kanalen van Eurosport Player en GCN+.

Programma vrijdag 23 december 2022
14.45 uur: Junioren mannen
16.15 uur: Elite vrouwen
17.30 uur: Elite mannen

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl