Live stream wereldbeker veldrijden Zonhoven

Wereldbekerwedstrijd Zonhoven kijken via een live stream

Zondagmiddag 8 januari is er ook weer veldrijden te zien op de televisie. Kijk hier via een live stream naar de wereldbeker veldrijden in Zonhoven.

Alle toppers staan op deze droge zonnige zondagmiddag aan de start bij deze wereldbekerwedstrijd. Bij de mannen gaan we dus weer de confrontatie zien tussen Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Thom Pidcock.

KLIK HIER en kijk online veldrijden

Ook bij de vrouwen is het deelnemersveld weer ontzettend sterk. Het zal ongetwijfeld weer een Nederlands feestje gaan worden, maar Puck Pieterse, Fem van Empel en Lucinda Brand worden goede kansen toegedicht om deze veldrit te gaan winnen.

De cross is live te zien via EurosportGCN+Telenet Play Sports en Proximus Pickx en de online kanalen van deze tv-zenders. De uitzendingen beginnen rond de klok van 13.15 uur. Eurosport zendt alleen de vrouwencross uit op Eurosport 1.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.