Live stream wereldbeker veldrijden in Hulst

Live stream wereldbeker veldrijden in Hulst

Live stream wereldbeker veldrijden in Hulst

Wereldbeker veldrijden in Hulst kijken via een live stream

Kijk hier cyclocross via een livestream. Vanmiddag vanaf 13.30 uur kan je hier live naar de wereldbeker veldrijden in Hulst kijken via een live stream.

De wereldbeker veldrijden in Hulst zal vanmiddag ook online te zien zijn. Via deze livestream van LIVE TV kan je onder meer naar de wedstrijd voor de vrouwen en de mannen kijken. Ook via deze link van cyclingfans is het vanmiddag mogelijk om de wereldbeker live te volgen.

De World Cup in Hulst voor elite vrouwen en elite mannen is zondag vanaf 13.30 live te zien via Sporza en Proximus Open. In Nederland is de wedstrijd te zien op Eurosport en NOS (online).

Toppers aan de start

Ook in Hulst zullen alle toppers weer aan de start staan. Bij de mannen ontbreekt alleen Mathieu van der Poel. De Brabander kampt nog steeds met een rugblessure en het is onduidelijk wanneer hij in het veld zijn comeback kan gaan maken. Wout van Aert, Tom Pidcock en Eli Iserbyt zijn vanmiddag in Hulst de favorieten voor de overwinning.

Bij de dames staan alle toppers aan de start. Het zal dus weer een strijd gaan worden tussen Lucinda Brand, Denise Betsema, Marianne Vos en Fem van Empel. Misschien dat ook Ceylin Alvarado die zaterdag in Baal tweede werd haar goede vorm kunnen doortrekken en in Hulst mee gaan strijden om de overwinning.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: