Veldrijden Flamanville kijken via een live stream

Zondagmiddag kan je hier via een live stream naar de wereldbeker veldrijden in Flamanville kijken. Watch Flamanville cyclocross on a livestream.

Nu live: Wielrennen en veldrijden kijken via een gratis livestream (sportinnederland.com)

Toppers slaan Flamanville over

Bij de mannen staan zondagmiddag op Wout van Aert en Mathieu van der Poel bijna alle toppers aan de start in het Franse Flamanville. Bij de dames ontbreekt de top. Lucinda Brand en Denise Betsema reizen niet af naar Frankrijk om mee te doen aan deze wereldbekerwedstrijd. Zij kiezen voor een voorbereiding op het WK eind deze maand in het Amerikaanse Fayetteville.

Met nog twee wereldbekerwedstrijden te gaan is de strijd om het wereldbekerklassement ook al beslist. Bij de mannen is de Belg Eli Iserbyt zeker van de eindzege, en  bij de dames gaat Lucinda Brand het klassement winnen. Vandaag staat er dus de eer en een titel op het spel voor de mannen en vrouwen die wel aan de start staan in Flamanville.

Live stream en televisie uitzendingen

De wedstrijd in Flamanville zal vanmiddag ook online te zien zijn. Via deze livestream van LIVE TV kan je onder meer naar de wedstrijd voor de vrouwen en de mannen kijken. Ook via deze link van cyclingfans is het vanmiddag mogelijk om de wereldbeker live te volgen.

Zowel de vrouwen- als de mannencross worden uitgezonden door Telenet Play Sports in België en door Eurosport en de NOS (online) in Nederland. Ook via de Eurosport Player is de cross online te volgen. De uitzendingen beginnen rond de klok van 13.15 uur voor de vrouwen en rond 14.45 uur bij de mannen.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: