Live stream wereldbeker veldrijden Dendermonde

Live stream wereldbeker veldrijden Dendermonde

Live stream wereldbeker veldrijden Dendermonde

Wereldbeker veldrijden Dendermonde live stream

Kijk hier op tweede kerstdag gratis via een live stream naar de wereldbeker veldrijden in Dendermonde. Kijk nu hier gratis cyclocross.

Bij de cross voor de mannen kunnen we wel stellen dat het veld weer helemaal compleet is want Mathieu van der Poel maakt vandaag zijn rentree in het veld. De Brabander kan direct aan de bak want de concurrentie met Wout van Aert, Eli Iserbyt, Toon Aerts, Michael Vanthourenhout en Tom Pidcock is sterk.

Ook bij de dames gaan we op deze koude zondag alle toppers in actie zijn. Lucinda Brand, Denise Betsema en Marianne Vos zullen er weer een spannende strijd van gaan maken. Het belooft bij voorbaat dus niet alleen bij de mannen maar ook bij de vrouwen een hele spannende koers in Dendermonde te gaan worden.

Wereldbeker Dendermonde op televisie en via een live stream

De World Cup veldrijden in Dendermonde voor elite vrouwen en elite mannen is zondag vanaf 13.30 live te volgen op Sporza, Telenet Play Sports en Proximus Open. In Nederland is de wedstrijd te volgen op Eurosport en NOS (online).

Ook online zijn er voldoende mogelijkheden om de cross live te volgen. De wedstrijd kan je namelijk live kijken via deze livestream van LIVE TV. Ook via deze pagina van Cyclingfans kan je de wedstrijd van vandaag live volgen.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: