Live stream wereldbeker veldrijden Besançon

Live stream wereldbeker veldrijden Besançon

Live stream wereldbeker veldrijden Besançon

Live stream veldrijden vanuit Besançon

Kijk hier vanmiddag live via een live stream naar de wereldbeker veldrijden in Besançon. Vind nu hier een stream of liveticker.

Een dag na een wedstrijd in Kortrijk mogen de heren en dames veldrijders opnieuw het veld in. Vandaag word er gestreden in het Franse Besançon voor wereldbekerpunten. De wereldbeker word vanmiddag uitgezonden door Telenet Play Sports en Proximus in België en door Eurosport in Nederland. Hoogtepunten ziet u later in de namiddag op Eén in België en via NPO 1 (NOS) in Nederland.

Wereldbeker Besançon live stream

Waarschijnlijk zal de wereldbeker ook wel weer ergens live worden uitgezonden via een live stream. Op dit moment is het lastig te zeggen welke websites dat doen. Hesgoal en LIVE TV staan er bekend om dat ze met regelmaat het veldrijden live uitzenden. Wellicht vind je mogelijkheden tot een stream vanmiddag via deze link van Cyclingfans.com.

Sport in Nederland zend in ieder geval vanmiddag de wedstrijd zelf niet live uit. Wij hebben geen rechten om deze veldrit bij u in de huiskamer te brengen. Daarom zal u voor een live stream echt uw geluk moeten vinden bij een andere website. Wellicht werkt de link hier boven van Cyclingfans en kunt u daar deze veldrit live kijken via een livestream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: