Volg zondagmiddag 15 mei hier om 14.30 uur via een live stream Vitesse – Ajax. Een werkende radiostream kan je nu vinden op deze pagina.

In deze laatste speelronde van de eredivisie is de wedstrijd tussen Vitesse en Ajax nog een mooi affiche. De wedstrijd Vitesse – Ajax is vanmiddag alleen maar te zien via ESPN 2 en via het schakelprogramma op het eerste kanaal. Om de wedstrijd te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn op een abonnement op deze zender.

Vitesse zal de komende twee weken het seizoen nog gaan verlengen. De Arnhemmers gaan meedoen aan de play-off voor Europees voetbal in de Conference League. Voor Ajax staan er vanmiddag helemaal geen belangen meer op het spel. De Amsterdammers vierden woensdag de 36ste landstitel en zullen hun fans nog één keer willen trakteren op een mooie pot voetbal.

De wedstrijd van vanmiddag is ook online live te volgen via een radio livestream. Zo zal het wedstrijd verslag te beluisteren zijn via Omroep Gelderland en NH Radio. Wij wensen je veel plezier toe met het volgen van dit eredivisie duel.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: