Om 20.00 uur kan je ook via een eredivisie voetbal live stream FC Utrecht – AZ volgen. Vind nu hier een gratis stream en kijk de wedstrijd online. Een overzicht met werkende streams vind je hier beneden in dit artikel.

FC Utrecht is zeker van deelname aan de play-off voor Europees voetbal. AZ is ook zeker van die play-off, maar de Alkmaarders zullen alles op alles zetten om nummer vier FC Twente te achterhalen. De vierde plaats geeft namelijk recht op deelname aan de Conference League. Wij verwachten vanavond een scherp AZ wat alles op alles zal gaan zetten om de drie punten mee terug te gaan nemen naar Alkmaar.

Hoe kijk ik FC Utrecht – AZ via een live stream

De wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ is vanavond op de televisie of online alleen maar te volgen via sportzender ESPN. De wedstrijd zal dus te zien zijn via ESPN.nl. Mocht je geen abonnement hebben op dit kanaal dan kan je ook proberen om online via deze livestream van LIVE TV naar de wedstrijd te kijken. Als Sport in Nederland kunnen we niet garanderen dat die stream ook werkt, maar het is het proberen waard.

Ook is het mogelijk om via de radio te luisteren naar het wedstrijd verslag. De wedstrijd is namelijk ook online te volgen via RTV Utrecht en via NH Radio. Deze streams zullen sowieso werken. Mocht je geen abonnement hebben op ESPN dan kan je gewoon online lekker op de bank via de radio naar het wedstrijdverslag luisteren.

Programma speelronde 33 in de eredivisie

Woensdag, 20.00 uur:
Ajax – SC Heerenveen

PSV – NEC

Go Ahead Eagles – Feyenoord

FC Twente – FC Groningen

FC Utrecht – AZ

Fortuna Sittard – Vitesse

RKC Waalwijk – Heracles Almelo

SC Cambuur – Willem II

Sparta – PEC Zwolle

Scroll to top
%d bloggers liken dit: