21 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Telstar – Jong AZ en Excelsior – Jong PSV

Livestream Telstar - Jong AZ en Excelsior - Jong PSV

Livestream Telstar - Jong AZ en Excelsior - Jong PSV

KKD live stream Telstar – Jong AZ en Excelsior – Jong PSV

Kijk hier vanavond om 20.00 uur via een Keuken Kampioen Divisie live stream Telstar – Jong AZ en Excelsior – Jong PSV.

Livestream Keuken Kampioen Divisie gratisDe wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden door sportzender ESPN. Op kanaal 1 begint om 19.30 uur een schakelprogramma en zijn de wedstrijden allemaal live te zien. Op ESPN 2 en ESPN 3 zijn om 20.00 uur ook twee wedstrijden live online te zien.

KLIK HIER en vind een gratis werkende KKD livestream 1

KLIK HIER en vind een gratis werkende KKD livestream 2

Ook via een live stream kan je KKD voetbal kijken. Gratis streams zijn online te vinden via Live Soccer TVEleven SportsStream FootballSky SportsFirst RowsportsStream to WatchESPN WatchDaznFubo TVSportrar TVHesgoal en LIVE TV.

Voetbal liveSport in Nederland zend zelf geen wedstrijden live uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Op onze website vind je wel handige directe linkjes naar websites die wel de KKD en Eredivisie wedstrijden uitzenden. Vind nu op deze pagina de linkjes en wellicht kan je dan vanavond live online naar de wedstrijd van je favoriete club online kijken.

Check nu ook de streams van:

Hesgoal

Deze website zend vrijwel alle sporten wel online uit. Voetbal uit diverse internationale voetbalcompetities, maar ook formule 1, tennis, darts maar ook hockey, atletiek, cricket. Het assortiment bij deze website is groot.

LIVE TV

Ook LIVE TV staat bekend om haar brede assortiment aan sport wat er live te zien is. Of je nu Champions League voetbal wilt kijken of rugby, kickboxing het is allemaal wel te vinden via deze website. De streams zijn over het algemeen het beste te openen via een desktop. Ook Telstar – Jong AZ en Excelsior – Jong PSV kan je hier live kijken.

365LIVE

Handig toch? weer een pagina waar live sport makkelijk te vinden is. Ook via 365LIVE kan je veel sport gratis kijken via een livestream. Ook hier zijn hockey, volleybal en voetbal streams te vinden. Wel komen er zo nu en dan advertenties in beeld als je de stream wil starten. Een tip? Klik er een paar keer op en je zult zien dat de stream automatisch begint te spelen. En zo kijk je opnieuw gratis sport online via een gratis live stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites