16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Ronde van Wallonië 2021

Live stream Ronde van Wallonië 2021 (Foto Pixabay)

Live stream Ronde van Wallonië 2021 (Foto Pixabay)

Powered by WP Bannerize

Ronde van Wallonië kijken via een gratis live stream

Vandaag begint de Ronde van Wallonië. Wil je de komende week geen etappe missen, kijk dan hier via de live stream naar de Ronde van Wallonië van 2021.

Live stream Eurosport Player KLIK HIER
Live stream + info Cyclingfans KLIK HIER
Live stream LIVE TV KLIK HIER (vanaf donderdag)

In de Ronde van Wallonië van 2021 is de tweede etappe van Verviers naar Herve komen te vervallen. Door de overstromingen vorige week in dit gebied is het onmogelijk om deze etappe door te kunnen laten gaan. De overige vier etappes die op het programma staan gaan wel gewoon door.

Ronde van Wallonië live op tv en via een live stream

De Ronde van Wallonië is de komende week ook live te zien op de televisie. Alleen de eerste etappe zal niet live worden uitgezonden. De derde tot en met de vijfde etappe zal deze week live te zien via de Eurosport Player en via RTBF (Tipik) vanaf 15.00 uur. Vanaf donderdag is de wedstrijd wel live te zien op zowel de televisie als via een gratis wielrennen live stream. Wellicht is er ook via Twitter informatie te vinden over de koers via een liveticker.

Sport in Nederland zend de Ronde van Wallonië zelf niet live uit. Zijn er streams beschikbaar dan zullen wij die zeker plaatsen op deze pagina. Wij wensen je veel plezier toe met het live kijken en volgen van de Ronde van Wallonië van 2021.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites