27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Ronde van Spanje

Live stream Ronde van Spanje Vuelta a España

Live stream Ronde van Spanje Vuelta a España

Kijk de Vuelta nu hier via de Ronde van Spanje live stream

Kijk hier van zaterdag 14 augustus tot en met zondag 5 september naar de Ronde van Spanje via een live stream. Kijk hier nu gratis Vuelta a España via een livestream.

KLIK HIER voor alle gratis Vuelta a España livestreams

Check hier nu het uitzendschema van Eurosport en Sporza

Vuelta op televisie en via een live stream

De Vuelta is niet alleen maar via een live stream te zien, maar ook natuurlijk live op televisie. De Nederlandse omroep NOS zend de koers niet live uit op de tv, maar via Eurosport en Sporza is de Ronde van Spanje wel drie weken lang te volgen op televisie. Via de bovenstaande linkjes kan je ook het uitzendschema vinden, maar ook de gratis live stream van de Ronde van Spanje.

De streams zijn te vinden op de website van Gratis Sport Kijken. Deze website plaatst directe linkjes op de website van sportkanalen als 365LIVE, LIVE TV en Hesgoal die veel wielerkoersen live uitzenden via een livestream. Zo kan je dus via een simpele muisklik online kijken naar de Vuelta en de streams werken altijd goed en zijn soms zelfs beschikbaar in HD en Full-HD.

De favorieten

Wie wint de Ronde van Spanje? Jumbo-Visma renner Primoz Roglic is de topfavoriet. De Sloveen won namelijk ook de editie van 2019 en 2020. Maar natuurlijk zijn er meer kanshebbers om de ronde van 2021 te winnen. Maar er zijn meer kanshebbers ook Egan Bernal, Mikel Landa, Enric Mas, Adam Yates, Aleksandr Vlasov, Hugh Carthy, Romain Bardet, Alejandro Valverde, Richard Carapaz, Miguel Ángel López, Sepp Kuss, Maximilian Schachmann, Giulio Ciccone worden kansen toegedicht om over drie weken in Madrid in de rode leiderstrui op het podium te staan.

Wij wensen je veel plezier toe met de komende drie weken naar het kijken van de Ronde van Spanje via een wielrennen livestream en op televisie.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites