Meteen naar de inhoud
Home » Live stream Ronde van Burgos

Live stream Ronde van Burgos

Live stream Ronde van Burgos (Foto Wikimedia Commons)

Ronde van Burgos kijken via een gratis live stream

Er is deze week meer dan de Olympische Spelen in Tokio. Kijk hier via een live stream naar de Ronde van Burgos. Gratis wielrennen kijken, check hier de streams.

Ronde van Burgos live stream 1

Ronde van Burgos live stream 2

Ronde van Burgos live stream 3

Live stream Ronde van Burgos 2021

Ronde van Burgos op tv en via een live stream

De Ronde van Burgos is de laatste grote test voor de renners die later deze maand gaan meedoen in de Vuelta. Daarom is het juist interessant om naar deze ronde te kijken omdat we een hoop goede renners aan de start zullen gaan zien. De Ronde van Burgos is niet alleen te zien via een gratis live stream, maar ook via Ziggo Sport. Zij zenden elke middag live de etappes uit.

Mocht je nou niet de beschikking hebben over dit kanaal dan is het natuurlijk mogelijk om doormiddel van livestreaming naar de Ronde van Burgos te kijken. Sport in Nederland mag dan wel de koers zelf niet live uitzenden toch zijn er via onze website wel weer handige linkjes te vinden waardoor je niks hoeft te missen. Via Sport in Nederland vind je linkjes van onder meer Hesgoal en LIVE TV die wel online sport uitzenden. Wij plaatsen zoals altijd de rechtstreekse linkjes op onze website en jij kan dan gewoon gratis online via een live stream naar de Ronde van Burgos kijken.

Kanshebbers eindzege

Wie wint de Ronde van Burgos? Er doen tal van toprenners mee in deze koers die duurt tot en met zaterdag 7 augustus. De kanshebbers? Egan Bernal, Aleksandr Vlasov, Simon Yates, Hugh Carthy, Mikel Landa, Iván Ramiro Sosa, Romain Bardet, Damiano Caruso, Pavel Sivakov, Mark Padun. Een rijtje met renners die zomaar de Ronde van Burgos deze week zouden kunnen winnen.  Check nu hier de complete deelnemerslijst. Meer informatie over de etappes kun je hier lezen via de website van de organisatie.

Geef een antwoord