Om 20.00 uur kan je ook via een eredivisie voetbal live stream RKC – Heracles volgen. Vind nu hier een gratis stream en kijk de wedstrijd online. Een overzicht met werkende streams vind je hier beneden in dit artikel.

RKC en Heracles Almelo hebben beiden vanavond aan een overwinning voldoende om zich definitief veilig te spelen. RKC staat met 32 punten nog in de gevarenzone en Heracles is met 34 punten al zo goed als veilig. De ploeg uit Almelo kan zelfs nog uitkijken naar de achtste plaats die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de play-off voor Europees voetbal.

Hoe kijk ik RKC – Heracles via een live stream

De wedstrijd tussen RKC en Heracles is vanavond op de televisie of online alleen maar te volgen via sportzender ESPN. De wedstrijd zal dus te zien zijn via ESPN.nl. Mocht je geen abonnement hebben op dit kanaal dan kan je ook proberen om online via deze livestream van LIVE TV naar de wedstrijd te kijken. Als Sport in Nederland kunnen we niet garanderen dat die stream ook werkt, maar het is het proberen waard.

Ook is het mogelijk om via de radio te luisteren naar het wedstrijd verslag. De wedstrijd is namelijk ook online te volgen via Omroep Brabant en via Omroep Oost. Deze streams zullen sowieso werken. Mocht je geen abonnement hebben op ESPN dan kan je gewoon online lekker op de bank via de radio naar het wedstrijdverslag luisteren.

Programma speelronde 33 in de eredivisie

Woensdag, 20.00 uur:
Ajax – SC Heerenveen

PSV – NEC

Go Ahead Eagles – Feyenoord

FC Twente – FC Groningen

FC Utrecht – AZ

Fortuna Sittard – Vitesse

RKC Waalwijk – Heracles Almelo

SC Cambuur – Willem II

Sparta – PEC Zwolle

Scroll to top
%d bloggers liken dit: