Meteen naar de inhoud
Home » Live stream Real Madrid – Internazionale

Live stream Real Madrid – Internazionale

Real Madrid – Internazionale live stream

Champions League voetbal kijken via een voetbal livestream. Kijk dinsdagavond hier via een live stream Real Madrid – Internazionale.

In Groep D staat dinsdagavond met Real Madrid tegen Inter Milan nog een interessante kraker op het programma. Beide ploegen zijn al zeker van overwintering in de Champions League, maar onderling zal nog uitgemaakt moeten worden wie als poulewinnaar door gaat. De wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk tegen FC Sheriff is een wedstrijd voor de punten en de winstpremie.

Televisie en live stream

De wedstrijden in de UEFA Champions League zijn vanavond ook weer live te zien op de Nederlandse televisie. RTL 7 zend vanavond om 21.00 uur Ajax – Sporting CP uit. De overige wedstrijden van vanavond zijn alleen maar te zien via sportzender Ziggo Sport. Je hebt wel een abbonnement nodig op de sportzender om de wedstrijden in de Champions League te kunnen kijken.

Real Madrid – Internazionale livestream 1

Real Madrid – Internazionale livestream 2

Sport in Nederland heeft geen rechten om de wedstrijden in de UEFA Champions League live uit te zenden via een livestream. Wil je vanavond naar deze wedstrijd kijken open dan bovenstaande linkjes en kijk via de website van LIVE TV of Hesgoal naar de wedstrijd.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing 900×250″ categories=”34,922,64″]

Geef een antwoord