27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream PSV – FC Midtjylland

live stream PSV - FC Midtjylland Champions League

live stream PSV - FC Midtjylland Champions League

PSV – FC Midtjylland kijken via een live stream

Om 20.00 uur kan je hier via een gratis livestream Champions League voetbal kijken. Kijk hier nu via een live stream PSV  – FC Midtjylland.

De streams zijn vanavond via onderstaande linkjes rond 19.30 uur beschikbaar!
TIP: DE STREAMS spelen automatisch af na 2 of 3 tellen!

PSV  – FC Midtjylland live stream 1

PSV  – FC Midtjylland live stream 2

PSV  – FC Midtjylland live stream 3

PSV  – FC Midtjylland live stream 4

PSV  – FC Midtjylland live stream 5

Powered by WP Bannerize

PSV zal met een hoop vertrouwen vanavond voor eigen publiek beginnen tegen FC Midtjylland de nummer twee van het afgelopen seizoen in de Deense voetbal competitie. PSV won in de tweede voorronde overtuigend twee keer van het Turkse Galatasaray. FC Midtjylland rekende in een dubbele ontmoeting af met het Schotse Celtic. Van onderschatting zal vanavond in het Phillips Stadion absoluut geen sprake zijn.

PSV trainer Roger Schmidt kan vanavond geen beroep doen op verdediger Boscagli. De centrale verdediger kreeg vorige week in de uitwedstrijd tegen Galatasaray twee keer een gele kaart en is dus voor één duel geschorst. Schmidt stuurt vermoedelijk de volgende elf spelers de wei in: Drommel, Teze, Ramalho, Viergever, Max, Van Ginkel, Sangaré, Madueke, Götze, Gakpo, Zahavi.

TV en live stream PSV – FC Midtjylland

De wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tussen PSV en FC Midtjylland is vanavond ook live te zien via RTL 7. Om 19.20 uur begint de zender met een voorbeschouwing op het duel. Zit je op de camping, ben je aan het werk dan kan je ook de wedstrijd kijken via een gratis live stream. Via de Champions League live stream kan je om 20.00 uur de wedstrijd online kijken.

Sport in Nederland zend de wedstrijd vanavond zelf niet live uit, maar bovenaan deze pagina maken wij gebruik van rechtstreekse linkjes naar andere websites die de Champions League wedstrijd PSV – FC Midtjylland live uitzenden via een live stream. Deze streams van Hesgoal en LIVE TV zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en bovendien ook nog eens 100% gratis. We wensen je veel plezier toe met het kijken van de wedstrijd.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites