27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream PSV – FC Groningen

Live stream PSV - FC Groningen

Live stream PSV - FC Groningen

PSV – FC Groningen kijken via een live stream

Kijk hier om 20.00 uur via een live stream PSV – FC Groningen. Pak nu vanavond via een gratis Eredivisie voetbal stream dit leuke potje voetbal  mee.

De vraag is hoe PSV de uitschakeling tegen Benfica voor de groepsfase van de Champions League heeft verteerd. Vanavond is de kans om als koploper die nare smaak weg te spoelen tegen FC Groningen. Het gaat voor de Eindhovenaren vanavond geen makkie worden want ook FC Groningen is het seizoen uitstekend begonnen met 4 punten.

livestream PSV - FC Groningen
livestream PSV – FC Groningen

PSV  – FC Groningen op televisie en via een live stream

De wedstrijd zal vanavond ook live uitgezonden worden op de televisie. ESPN zend de wedstrijd namelijk vanavond uit op kanaal 1. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur en de wedstrijd om 20.00 uur. Je dient wel een abonnement te hebben op ESPN om naar dit Eredivisie duel tussen PSV en FC Groningen te te kunnen kijken.

Als je geen abonnement hebt dan kan je PSV – FC Groningen ook wel op het internet online kijken via een gratis sportstream24 live stream. Sport in Nederland en haar partners Actueel Sportnieuws en Gratis Sport Kijken zenden het duel zelf niet live uit. Wij plaatsen alleen directe linkjes zodat jij online naar de wedstrijden kunt kijken.

Powered by WP Bannerize

Samenvatting
PSV - FC Groningen kijken via een live stream
Artikel naam
PSV - FC Groningen kijken via een live stream
Beschrijving
Kijk hier om 20.00 uur via een live stream PSV - FC Groningen. Pak nu vanavond via een gratis Eredivisie voetbal stream dit leuke potje voetbal  mee.
Auteur
Publisher Name
Sport in Nederland
Publisher Logo

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites