Live stream PSV – AS Monaco

Live stream PSV - AS Monaco

Kijk om 20.30 uur via een live stream PSV – AS Monaco

Mis vanavond de Champions league niet. Hier kan je namelijk via een televisie live stream PSV – AS Monaco gratis kijken.

PSV gaat het dit seizoen tot nu toe echt voor de wind. De Johan Cruijff Schaal werd ten koste van Ajax gewonnen, en ook de competitiewedstrijd in de Eredivisie tegen FC Emmen werd vrij simpel met 4-1 gewonnen. Vorige week lukte het de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij om in Monaco met 1-1 gelijk te spelen. Met de steun van het Eindhovense publiek zou het toch mogelijk moeten zijn om de nummer drie van Frankrijk van vorig jaar over de knie te leggen. (lees nu hier de voorbeschouwing op de wedstrijd)

KLIK HIER open de stream en kijk nu live PSV – AS Monaco

PSV – AS Monaco op televisie en via een live stream

De wedstrijd PSV – AS Monaco is vanavond alleen maar live op de televisie te zien via sportzender ESPN. De voorbeschouwing op de wedstrijd live vanuit Eindhoven begint om 19.30 uur. Heb je geen abonnement of wil je online naar de wedstrijd kijken dan kan je ook proberen om via bovenstaande link online naar Champions League voetbal te kijken.

Op het internet zijn nog tal van websites te vinden waar je zo nu en dan een potje voetbal kan kijken via een gratis voetbal stream. Ook zijn de wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie met regelmaat te zien via VECDN en Livesoccertv en ook via Hesgoal TV waar je een overzicht kan vinden van wedstrijden die op dat moment gratis online worden uitgezonden.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Want er is meer dan alleen maar de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Ook via onderstaand overzicht vind je nog een aantal goed werkende websites waarop je voetbal uit Nederland maar ook uit de Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 en de Bundesliga live en gratis kunt kijken via je mobiele telefoon, tablet of laptop.

Kijk nu voetbal ook online via:

Mycujoo livestream
StreamfootballTV livestream

Sky Sports livestream
Firstrowsports livestream
Stream to Watch livestream

Sportrar livestream

Het is vervolgens aan jou welke je kiest en welke het best aansluit bij jouw specifieke voetbal- en sportwensen. Alvast heel erg veel kijkplezier toegewenst.

Geef een reactie

/