PSG – Club Brugge live stream

Champions League voetbal kijken via een voetbal livestream. Kijk dinsdagavond hier via een live stream PSG – Club Brugge.

In Groep A zijn Manchester City en PSG al zeker van overwintering in de Champions League. Voor deze beide ploegen staat er vanavond weinig meer op het spel. Dat geld niet voor RB Leipzig en Club Brugge die beiden 4 punten hebben. Deze twee clubs zullen dus vanavond vol voor de winst moeten gaan om in Europa door te stromen naar de Europa League.

Televisie en live stream

De wedstrijden in de UEFA Champions League zijn vanavond ook weer live te zien op de Nederlandse televisie. RTL 7 zend vanavond om 21.00 uur Ajax – Sporting CP uit. De overige wedstrijden van vanavond zijn alleen maar te zien via sportzender Ziggo Sport. Je hebt wel een abbonnement nodig op de sportzender om de wedstrijden in de Champions League te kunnen kijken.

PSG – Club Brugge livestream 1

PSG – Club Brugge livestream 2

Sport in Nederland heeft geen rechten om de wedstrijden in de UEFA Champions League live uit te zenden via een livestream. Wil je vanavond naar deze wedstrijd kijken open dan bovenstaande linkjes en kijk via de website van LIVE TV of Hesgoal naar de wedstrijd.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing 900×250″ categories=”34,922,64″]

Scroll to top
%d bloggers liken dit: