1 maart 2024
Live stream Promi Darts WM 2023

Live stream Promi Darts WM 2023

Kijk het Promi-Darts WM zaterdagavond via en live stream

Mis zaterdagavond het Promi-Darts WM 2023 niet. Vind nu hier een live stream en kijk dit darts spektakel lekker online.

Dit demonstratietoernooi zal zaterdagavond vanaf 20.15 uur ook live te zien zijn op de televisie via Pro Sieben. Abonnementhouders van KPN (Duitse pakket) en Delta kunnen dit toernooi op de televisie kijken. Ziggo heeft dit pakket niet en dan is het alleen een optie om via een live stream darts te kijken.

KLIK HIER en kijk het darts gratis!

Michael van Gerwen, Fallon Sherrock, Gerwyn Price en Peter Wright doen mee aan dit toernooi. Verder zien we bekende Duitsers als Amira Pocher, Oliver Pocher, Matthias Killing, Kevin Großkreutz, Henning Wehland en Bülent Ceylan an den Start die meedoen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl